Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/eduspel.com/public_html/include/functions.php on line 196

Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/eduspel.com/public_html/include/functions.php on line 208
Eduspel - Web voor kinderen
E D U S P E L

Eduspel

Web voor kinderen

Eduspel

Maak u kind blij met, kinderspellen, kleurplaten en de leukste tekenfilms.

KINDER WEB


Spelenderwijs leerzame spellen oplossen is veel aangenamerm voor kinderen. Niet alleen spelen de kinderen maar leren zij ook nieuwe woorden, waarmee de woordenschat van u kind verder word ontwikkeld. Hier vind u dan ook spelletjes die behulpzaam zijn in het helpen van hun zelfontwikkeling. Voor kleine kinderen hebben we krassen, puzzels en het alfabet. Voor oudere kinderen hebben we moeilijke woorden om te leren, het spelletje om d's en t's te leren spellen en rekensommetjes om te oefenen.

KLEURPLATEN


Wij hebben diverse keuzes van kleurplaten exclusief voor kinderen. Klik op de kleurplaat en u kunt deze meteen uitprinten. Nadat deze is ingekleurd kunt u de kleurplaat mailen naar onze klantenservice. De kleurplaat zal dan worden gepost op onze website en wie weet verdient u dan extra punten!

KINDERTUBE


Hier vind u de leukste kinderfilms voor baby's tot en met oudere kinderen en misschien zelfs voor u! Alfred J Kwak, De Troetelbeertjes, Donald Duck, Knabbel en Babbel tot aan Pink Panther! Geniet zelf ook weer als kind van deze geweldige series!