Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/eduspel.com/public_html/include/functions.php on line 196

Notice: Undefined variable: ub in /home/atfinhc278/domains/eduspel.com/public_html/include/functions.php on line 208
Eduspel - Klachten afdeling
E D U S P E L

Eduspel

Klachten afdeling

Eduspel

Klachten over Eduspel

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienst. Wij bieden graag een goede dienstverlening en streven dan ook naar perfectie! Helaas is het voor geen enkel bedrijf mogelijk om nooit klachten te hebben dus wij willen dan ook elke klacht met alle zorg oplossen!

Bent u ergens niet tevreden bij Eduspel?


Wij zullen ten alle tijden luisteren naar de stemmen van onze klanten! Dus indien u ergens niet tevreden over bent of u wilt zich ergens over beklagen? Dan staan wij altijd klaar voor u en luisteren graag naar u als klant! Wij streven er dan ook naar om alle klachten naar volle tevredenheid van onze klanten op te lossen. Dus bent u ergens niet tevreden over aarzel niet en neem contact op!

Wat gebeurt er als ik een klacht heb?


Meld deze zo snel mogelijk bij een van onze klantservice medewerkers en wij zullen er naar streven om de klacht binnen 24 uur met u op te lossen. Ons doel is u uiteindelijk naar volle tevredenheid op onze platform achter te laten!

Klachten invulformulier


U kunt uw klacht direct aan ons doorgeven:
Door te mailen naar info.eduspel@gmail.com als onderwerp; Klachtencommisie of liever telefonisch en te vragen naar de Klachtencommisie? Bel ons: (010) 318 00 05

Wanneer wordt mijn klacht afgehandeld?

• Binnen 24 uur is ons streven! Dit geld uiteraard voor de midweekse werkdagen. Meld u klacht bij ons en wij nemen spoedig contact met u op